موضوع: "سرآشپز"
باسمه تعالي
چندروزي هست كه دارم به اين فكرميكنم كه آياصحيح ومناسبه كه من يك طلبه يه مبلغ دين اسلام وتشيع توي وبلاگم درموردآشپزي مطلب بذارم؟!كلي باخودم كلنجاررفتم تااينكه باخودم گفتم آخه طلبه ولايي جان چراوبلاگت نبايدگوياي افكارت باشه..تودرعين حال كه يه طلبه هستي يه بانوبراي همسروزندگيت هستي..تووظيفه داري خونه روتبديل كني به يه محل دوستي؛صميميت وآرامش والبته هنرمندي كه آشپزي خوب هم ازمصاديق ايجادآرامش خونه اس پس بااجازه نويسنده وبلاگ كه خودم وآقام باشه يه بخش سرآشپزهم ايجادميكنم ياعلي
براي شروع يه حلواي خوشمزه به اسم گل سرخ ميذارم بسم الله…
مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ :
آرد 600 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده یک لیوان سر خالی
پودر شکر 3.5 لیوان
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
طرز تهیه حلوای گل سرخ :
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را میتوانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .
منبع:سايت بيتوته